huisartsen Eindhoven
Lichamelijke & geestelijke gezondheid

Het team van Huisartsenpraktijk Rapenland

Marleen ten Doeschate

Huisarts

Marleen ten Doeschate

Ik werk sinds oktober 1993 in praktijk Rapenland. Ik ben huisarts sinds april 1993. Het werken in de praktijk combineerde ik met vertrouwensarts inzake kindermishandeling tot 1998. Hierna werkte ik op een consultatiebureau en als schoolarts. Daar heb ik op de poli gewerkt als arts voor somatisch onverklaarde klachten. Ik geef ook reizigersadvies. Sinds 2015 ben ik ook huisartsopleider.

Beiden hebben we de opleiding echografie voor huisartsen gedaan en we hebben in de praktijk een echo apparaat.

Huisarts in opleiding


Christianne Zuijderhoudt

 

Assistentes

ASSISTENTES; Gabriélle, Naima, Nilgun

De assistente staat u als eerste te woord als u naar de praktijk belt.Zij maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonisch spreekuur.Verder kunnen  de assistente u helpen bij het geven van adviezen over uw klachten en het inschatten van de urgentie daarvan. De gegeven adviezen worden ook in uw dossier genoteerd en door de huisarts gecontroleerd. De assistentes hebben, net als de huisartsen, een beroepsgeheim.

De assistentes zijn  opgeleid voor een aantal zelfstandige taken. U kunt bij  hen terecht  op dinsdag- en donderdagochtend tussen 8.00-11.00 uur.

 • Wondbehandeling bij ongevallen
 • Verbinden en zwachtelen
 • Verwijderen van hechtingen
 • Uitstrijkjes
 • Injecties
 • Zwangerschapstest
 • Urine- en bloedonderzoek
 • Bloeddrukmeting
 • Oren uitspuiten
 • Informatiefolders
 • Wrattenbehandeling
 • 24-uurs bloeddrukmeting (op indicatie van de huisarts)

 

In Memoriam

In Memoriam

Tot ons groot verdriet  moeten wij u mededelen dat op 5 December 2018  onze geliefde  collega Annemieke Baas onverwachts is overleden. 

Het is niet te bevatten of te verwoorden hoe groot dit gemis voor haar gezin, haar familie en vrienden moet zijn. Als collega's van praktijk Rapenland gaan onze gedachten en medeleven allereerst naar hen uit.

 

Marileen de Haas

Huisarts

Marileen de Haas

Ik werk sinds 2011 als huisarts in praktijk Rapenland. Ik heb zowel de opleiding tropenarts als huisarts gedaan. Als tropenarts heb ik stagegelopen in Zuid-Afrika en Ivoorkust en heb ik gewerkt in Brazilië. Als huisarts heb ik 5 jaar op Aruba gewerkt. Nu werk ik met veel plezier en toewijding in Eindhoven.

Praktijkondersteuners GGZ

 

 

Suzanne Kok

Davor Plestina

 

Praktijkondersteuner Somatiek

 

Leontine van Herk

 

 

Diëtiste

Karin Burg en Moniek van der Hoek, diëtisten, helpen u graag bij voedingsadvies voor o.a. over-ondergewicht, hart en vaatziekten, diabetes, COPD en darmproblematiek. Samen met u maken wij een voedingsadvies op maat waarbij niet gekeken wordt naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden.  

Wij zijn elke dinsdagmiddag op de praktijk aanwezig.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 06-20357560 of info@dietistekarinburg.nl of via www.dietistekarinburg.nl