Contact met huisartsenpraktijk Rapenland

Lichamelijke of geestelijke klachten, daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Dat begrijpen wij. In onze huisartsenpraktijk krijgt u tijdens uw afspraak onze volledige aandacht, zodat we de klacht zo snel mogelijk kunnen verminderen en verhelpen.

Aanmelden als nieuwe patiënt?

Bent u onlangs verhuisd  en zoekt u een nieuwe huisarts? We hebben op dit moment een patiënten stop. U kunt zich wel bij ons op de wachtlijst laten plaatsen, zodat wij met u contact op kunnen nemen,als er weer plaats is.

Voor inschrijving dient u mee te nemen een geldig identiteitsdocument en zorgverzekeringpolis of zorgpas. 

Verder wordt u verzocht om contact te leggen met uw vorige huisarts zodat hij of zij u kan uitschrijven en uw medische gegevens aan ons kan doorsturen.

 

Klachtenregeling

Mocht u klachten hebben over de huisartsenpraktijk, de bejegening of menen dat er iets fout is gegaan, dan willen wij dat graag van u horen. Wij zullen dan proberen samen met u tot een oplossing te komen. Zoals alle zorginstellingen zijn wij ook aangesloten bij een klachtencommissie. Mocht u een klacht willen indienen dan kunt u gebruik maken van onderstaande contactgegevens.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg

Postbus 8018

5601 KA Eindhoven

Tel: 040 2122780 

 

 

                                                                                                                                                                           

 

 

 

Maak een afspraak met uw huisarts

Maak direct een afspraak. Belt u voor 10:00 uur ’s ochtends? Dan kunnen we u vaak dezelfde dag nog helpen. Bel 040-2431242 als u snel een van onze assistentes wilt spreken. Bij klachten met minder haast kunt u ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Adres
Generaal Coenderslaan 51/B
5623 LV Eindhoven
Routebeschrijving
Telefoon
040-2431242
E-mail

FAX 040-2435833